Je WordPress/Joomla Website opschonen [Howto]

We willen allemaal een supersnelle website, toch !? We kennen het gevoel te lang op een website te moeten wachten om te laden. Het is vervelend en tijdrovend, en mensen willen tegenwoordig gewoon niet meer wachten.

Hier zijn enkele geweldige tips voor het opruimen van je WordPress- of Joomla-website en maak het snel weer!

Ten eerste: Controleer de snelheid van de site

Met een website als www.pingdom.com kunt u de snelheid van uw website controleren. Je kunt een cijfer halen en punten zien voor het verbeteren van je website.

Cache reinigen

In WordPress kunt u uw cache opschonen, wat betekent dat alle oude gegevens die niet echt nodig meer zijn, worden opgeruimd en dat uw site er niet meer over hoeft na te denken. Dit zal uw site waarschijnlijk een beetje sneller maken.

Optimaliseer database

Het is erg belangrijk voor een WordPress-website dat de database snel wordt geladen en dat deze niet vol zit met gebroken records, tabellen of andere dingen die niet nodig zijn. U kunt uw tabellen / database optimaliseren via de WordPress-interface. (Eerst moet je een plug-in installeren zoals WP-optimaliseren).

Oude plug-ins opschonen

U hebt waarschijnlijk enkele oude plug-ins die worden uitgevoerd. Misschien niet eens actief. Deze kunnen nog steeds bronnen gebruiken! Wis ze als u ze niet meer gebruikt. Net als met je huis – soms moet je dingen weggooien die je niet meer gebruikt, het maakt je huis netjes.

 

We hopen dat de bovenstaande informatie je helpt om je WordPress / Joomla-website te optimaliseren en het sneller te laten laden.

Bent u momenteel op zoek naar een hostingprovider die u echt wil laten slagen? Het is tijd om onze hostingplannen te bekijken die u kunt vinden op www.hostslim.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *