Wat is het verschil tussen een low-end VPS en een high-end VPS?

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van een LOW END VPS en HIGH END VPS  (Low-end VPSSES zijn te vinden op www.lowendbox.com). Maar wat betekent dit allemaal? Dat is wat ik je vandaag ga uitleggen.

Low-end VPS
Een low-end VPS wordt meestal gezien als: een lage prijs VPS met lagere prioriteit. Juist … nog steeds niet erg duidelijk toch? In principe gebruiken mensen die een low-end VPS kopen het voor testdoeleinden, kleine websites en slechts willekeurige testinvirties. Of er zijn mensen die er een sport van maken om de meeste specificaties voor de minste hoeveelheid geld te krijgen, er is niets mis mee en het kan een vrij leuke game zijn. En het betekent ook niet dat Low End VPS-providers slecht zijn. We hebben ook een Low End VPS-merk (www.vpsslim.nl). We bieden eenvoudig onbeheerde virtuele privéservers met veel specificaties voor een zeer redelijke prijs. De manier waarop we inkomsten genereren met die VPS-systemen, is dat we niet veel tijd hoeven te besteden aan het helpen van die klanten, omdat die klanten meestal weten hoe ze hun eigen server moeten beheren. Dit betekent minder druk op de IT afdeling en minder personeelskosten. Het is echter hetzelfde netwerk en dezelfde pro’s zou je een managed VPS met HostSlim in hetzelfde netwerk hebben.

Dus in het kort: low-end = een lage prijs voor een unmanaged server met hoge specificaties. Zeer geschikt voor mensen met een eigen website, kleine webshop of test omgevingen. Maar als u een bedrijfskritische server hebt, moet u een high-end VPS bekijken.

High-end VPS
Een high-end vps is een VPS bij een provider (zoals https://www.hostslim.nl/virtual-private-server/) die meestal worden beheerd en van hoge kwaliteit met betrekking tot uptime, netwerk, hardware en ondersteuning. De prijzen zijn ook aanzienlijk hoger, maar het klantenbestand dat een High-end VPS gebruikt, kan dat betalen omdat hun bedrijf of website voldoende cashflow genereert om de kosten te dekken.

Een high-end VPS is een geweldige oplossing voor bedrijfskritieke applicaties die een gegarandeerde uptime en hands-on ondersteuning van de hostingprovider nodig hebben. De meeste high-end VPS-providers bieden 24 × 7 ondersteuning.

Wat is beter?
Er bestaat niet zoiets als “beter” of “best”. Er is een ding dat ‘het beste voor u’ wordt genoemd. Ik weet het, het is niet het antwoord waarnaar je misschien op zoek bent, dus laat me je een beetje helpen. Bent u op zoek naar uptime-garanties, snelle ondersteuning en hoogwaardige hardware met de nieuwste technische dingen? Dan is een High End VPS uw ding.

Als u op zoek bent naar een koopje, goede hardware, een geweldig netwerk en u in staat bent om uw eigen technische applicaties te repareren en u een echte servergoeroe bent? Dan past een Low-end VPS perfect bij je.

Ik hoop dat deze informatie je helpt om de juiste beslissing te nemen. Nogmaals, we bieden beide aan, dus als je een Low-end VPS nodig hebt, kijk dan op www.vpsslim.nl en als je een High-end (beheerd) VPS nodig hebt, kijk dan op: https://www.hostslim.nl/virtual-private-server/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *