Waar moet ik op letten in 2019 voor Hosting?

Het is alweer die tijd van het jaar! In 2019 wensen wij bij Hostslim al onze klanten en lezers een gelukkig en voorspoedig nieuw jaar. Sommige lezers zullen misschien denken, “Ik wil als goede voornemen een website starten, maar ik weet nog niet waar.” In dit mooie nieuwe jaar zal ik jou uitleggen waarom wij de juiste keuze zijn voor al jouw hosting wensen.


Wij bij Hostslim B.V. zijn altijd hard aan het werk om jouw hosting wensen te vervullen. Ons brede assortiment zorgt ervoor dat wij klaar staan voor wat jij ook nodig zal hebben. Wil jij een fysieke of virtuele server? Wil jij cPanel of Direct Admin control panel? Allemaal vragen die jij samen met ons kan beantwoorden als u gauw verder leest.

Ons assortiment
Wanneer u onze website bezoekt op hostslim.nl dan komt u gelijk terecht op onze hoofdpagina met een aantal van onze producten al recht op uw scherm. Van het hosting van uw website naar een server voor welk gebruik dan ook tot een colocatie in ons datacenter, wij staan voor u klaar met alles wat u nodig zal hebben!

Web Hosting
Denk jij weleens dat jij een website wil maken, of het nu een blog of een webshop is en dat je dan eigenlijk niet veel kosten wil maken hiervoor? Dan ben jij niet de enige en zeer zeker niet de laatste! Daarom hebben wij onze handige Web Hosting service. Vanaf €1,97 per maand kan jij met bijvoorbeeld WordPress een website die helemaal van jou is creëren zonder je druk te hoeven maken over server onderhoud. Onze webhosting maakt gebruikt van het control panel Direct Admin. Weet je niet wat een control panel is? Lees dan gauw onze blogpost over dit onderwerp bij https://www.hostslim.nl/blog/informatief/wat-is-een-control-panel/

Virtual Private Server (VPS)
Je hebt fysieke en virtuele servers, maar wat is precies het verschil? Een Virtual Private Server, oftewel VPS, is een server op cloud basis die heel simpel met een paar klikjes gemaakt kan worden en dan meteen in gebruik kan worden genomen. Dit betekent dat dit vanaf €4,97 per maand een goedkope oplossing is voor bijvoorbeeld opslag van uw data of als u een website wil starten. Het grootste verschil tussen een VPS en een fysieke server, oftewel een Dedicated Server, is dat een VPS minder sterk is dan een Dedicated en gebruikt maakt van gedeelde materialen, zoals bijvoorbeeld bandbreedte.

Dedicated Server
Zoals net beschreven is een Dedicated Server een fysieke server die krachtiger is dan een VPS, dus juist zijn deze bedoelt voor zware applicaties of uw eigen web- of gameserver. Het is een complete stand-alone server die dus geen materialen deelt met andere servers. Vanaf €97 per maand kan jij ook een Dedicated Server in gebruik nemen en helemaal zelfstandig opbouwen wat jij ook van plan bent. Mocht jij toch iets willen met minder kracht dan raden wij zeker een VPS aan.

Colocatie
Heb jij een server die jij op een beveiligde plek wil hosten? Eentje die misschien al die tijd bij jouw thuis heeft gestaan, maar waar jij nu van denkt dat het tijd is voor wat extra beveiliging? Dan moet jij vooral denken aan een Colocatie bij Hostslim B.V. . Colocatie houd in dat wij u een plek in ons datacenter verhuren om uw eigen server, die verder ook altijd van u zal blijven, te hosten. Vanaf €55 per maand heeft u zekerheid dat uw data veilig en droog is in ons mooie nieuwe datacenter, waar je overigens meer kunt lezen in onze blog post https://www.hostslim.nl/blog/nieuws/hostslim-datacenter-lelystad-in-aanbouw-live-updates/

Waarom bij Hostslim hosten?

Premium netwerk
Wanneer je lid wordt van HostSlim, bent je direct verbonden met een wereldwijd premium-netwerk van meer dan 1,2 Tbps. Geniet van jouw eindeloze hosting behoeften in ons ongelooflijke, uitgebreide netwerk.

DDoS-bescherming
Ons netwerk is beschermd tegen DDoS-aanvallen. Als klant kun je ook extra DDoS-bescherming aanvragen voor uw dienst.

Gratis back-ups
We maken dagelijkse back-ups van onze hosting- en VPS-klanten. We bewaren ze voor een periode van 7 dagen. Dit is een gratis service die we aanbieden.

SSL-certificaat
In 2019 moet je website veilig zijn, toch? Wij kunnen je hierbij helpen met een breed scala aan SSL-certificaten.

Bekroonde ondersteuning
FindMyHost heeft onze support afdeling 5 sterren toegekend. We willen dat je 100% tevreden bent. Ben je dit niet? Dan kun binnen 14 dagen na aankoop gewoon je geld terugkrijgen.

200+ gratis applicaties
Met het 1-klik installatie programma in onze hosting pakketten kun je onmiddellijk meer dan 200 verschillende applicaties installeren met één klik!

Tot slot
Natuurlijk hebben wij hier bij Hostslim een strak team van professionals die jou kan helpen met elk hosting probleem. Dus als jij na het lezen van deze blog nog niet zeker bent van welke control panel voor jou is, laat het ons gerust weten via onze website https://www.hostslim.nl/contact/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *