HostSlim Datacenter Lelystad in aanbouw [LIVE UPDATES]

Wij zijn verheugd om de voortgang te melden betreffende de bouw van het HostSlim Datacenter in Lelystad. Deze datavloer zal 20 Premium Rittal Racks bevatten met elk 2×32 AMP Power Supplies daarbij ook 12 1/2 racks. Ons datacenter zal geheel apart opereren van andere datavloeren. Elke datavloer heeft zijn eigen UPSses, noodstroomvoorzieningen, glasvezelverbindingen en koelingssystemen. Wij werken nauw samen met Alticom welke de bouw voor ons datacenter in handen zal nemen. Dit is het eerste private Datacenter van HostSlim op Nederlandse bodem. Aangezien de vraag zo groot is verwachten wij in 2019 al een tweede datacenter te bouwen. Wij kunnen op deze manier “Edge Datacenters” bouwen. Dit houdt in dat door relatief kleine datacenterruimtes te bouwen we snel kunnen schakelen en daarnaast een zeer lage PuE waarde behalen wat zorgt voor veel minder stroomverbruik. Daarnaast kunnen wij ook binnen 3 maanden eigen Datacenters op 24 verschillende locaties in Nederland laten bouwen. Dit geheel past in het langetermijnplan van HostSlim om een landelijk dekkend datacenternetwerk op te zetten voor onze lokale maar ook Internationale klanten.

Ben jij geïnteresseerd in colocatie? Je kunt uiteraard nu al een offerte opvragen en je hardware plaatsen bij de oplevering in januari 2019. Meer informatie kun je hier vinden:  https://www.hostslim.nl/colocatie/

Via deze blog zullen wij dagelijks de bouwupdates uitbrengen om zo onze gebruikers op de hoogte te houden.

Oktober 14 2018
De bouw van het HostSlim Datacenter in Lelystad is gestart. De oplevering zal begin januari 2019 zijn.

Oktober 29 2018
Progressie Fotos Bouw datacenter. De waterkoelingsleidingen worden momenteel doorgetrokken en de gehele ruimte is afgedicht.

November 6 2018
De vloer ligt er zo goed als in. De bouw is goed op schema!

November 15 2018
De vloer is klaar. Nu wordt de redundant stroom aangesloten.

December 10 2018
Inhuizing van racks is begonnen. Alles loopt volgens planning. Onderstaand een impressie van de nieuwe half + full racks.

Video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *