Datacenters, onze locations

Datacenters


HostSlim DC1
De Linge 26
8253 PJ Dronten
Nederland

HostSlim DC2
Ketelskamp 10
7942 KG Meppel
Nederland

We werken nauw samen met Serverius Datacenters. Wij bezitten en beheren al onze apparatuur, hardware, routing en switching. We hebben interne engineers die 24x7 beschikbaar zijn voor al uw ondersteuningsbehoeften.

Vanwege de geografische locatie van het HostSlim-netwerk is ons datacenter het enige datacenter-netwerk wat rechtstreeks is verbonden met de Duitse en Nederlandse internetknooppunten (andere Nederlandse netwerken hebben ook AMS-IX- en DE-CIX-verbindingen, maar ze passeren allemaal Amsterdam voordat ze hun eindpunt bereiken... Daarom gebruikt HostSlim kortere glasvezelpaden wat zal resulteren in een lagere latency). Ons netwerk is volledig beschermd door Premium DDOS-beveiliging (tot 1,2 Tbps!). Ons datacenter is 27001 en 9001 ISO-gecertificeerd en daarnaast ook NEN 7510.

Waarom HostSlim?

Een van de redenen waarom HostSlim de best mogelijke oplossing is, is vanwege onze gratis add-ons en de bekroonde service!

Premium netwerk

Wanneer je lid wordt van HostSlim, bent je direct verbonden met een wereldwijd premium-netwerk van meer dan 1,2 Tbps. Geniet van jouw eindeloze hosting behoeften in ons ongelooflijke, uitgebreide netwerk.

DDoS-bescherming

Ons netwerk is beschermd tegen DDoS-aanvallen. Als klant kun je ook extra DDoS-bescherming aanvragen voor uw dienst.

Gratis back-ups

We maken dagelijkse back-ups van onze hosting- en VPS-klanten. We bewaren ze voor een periode van 7 dagen. Dit is een gratis service die we aanbieden.

SSL-certificaat

In 2018 moet je website veilig zijn, toch? Wij kunnen je hierbij helpen met een breed scala aan SSL-certificaten.

Bekroonde ondersteuning

FindMyHost heeft onze support afdeling 5 sterren toegekend. We willen dat je 100% tevreden bent. Ben je dit niet? Dan kun binnen 14 dagen na aankoop gewoon je geld terugkrijgen.

200+ gratis applicaties

Met het 1-klik installatie programma in onze hosting pakketten kun je onmiddellijk meer dan 200 verschillende applicaties installeren met één klik!

Wat mensen over ons zeggen

Fijn gezelschap. Ik heb een paar jaar geleden een server besteld. Geweldige uptime en geweldige ondersteuning. Houd van deze jongens!

Giovanny