Aanvaardbaar gebruik beleid

Aanvaardbaar gebruik beleid

Dit Beleid inzake acceptabel gebruik, inclusief de volgende lijst met verboden activiteiten, maakt integraal deel uit van uw hostingovereenkomst met HostSlim. Als u deelneemt aan een van de activiteiten die door dit AUP-document zijn verboden, kan HostSlim uw account opschorten of beëindigen. Het Acceptable Use Policy (het "beleid") van HostSlim voor HostSlim Services is ontworpen om HostSlim, de klanten van HostSlim en de internetgemeenschap in het algemeen te helpen beschermen tegen onverantwoordelijke of in sommige gevallen illegale activiteiten. Het beleid is een niet-exclusieve lijst van de acties die zijn verboden door HostSlim. HostSlim behoudt zich het recht voor om het beleid op elk moment te wijzigen, effectief bij plaatsing op https://www.hostslim.eu/aup.

Verboden gebruik van HostSlim-systemen en services:
1. Het verzenden, verspreiden of opslaan van materiaal dat in overtreding is met enige toepasselijke wet of regelgeving is verboden. Dit omvat, zonder beperking, materiaal dat wordt beschermd door auteursrecht, handelsmerk, bedrijfsgeheim of ander intellectueel eigendomsrecht dat wordt gebruikt zonder de juiste toestemming, en materiaal dat obsceen is, lasterlijk, een illegale bedreiging vormt, of in strijd is met exportcontrolewetten.
2. Ongevraagde bulk-e-mail verzenden ("UBE", "spam"). Het verzenden van enige vorm van ongevraagde bulk-e-mail via de servers van HostSlim is verboden. Evenzo is het verzenden van UBE van een andere serviceprovider die een website adverteert, een e-mailadres of gebruikmaakt van een bron die wordt gehost op HostSlim's servers, verboden. HostSlim-accounts of -services mogen niet worden gebruikt om klanten te interesseren voor of antwoorden te verzamelen op berichten die zijn verzonden door een andere internetprovider en waarbij deze berichten in strijd zijn met dit beleid of met die van de andere provider.
3. Niet-bevestigde postlijsten uitvoeren. Het is verboden e-mailadressen te abonneren op een mailinglijst zonder de uitdrukkelijke en verifieerbare toestemming van de eigenaar van het e-mailadres. Alle mailinglijsten die door HostSlim-klanten worden beheerd, moeten Closed-loop zijn ("Bevestigde Opt-in"). Het bevestigingsbericht van het abonnement dat van elke eigenaar van het adres wordt ontvangen, moet tijdens het bestaan ​​van de mailinglijst in het bestand worden bewaard. Aankooplijsten van e-mailadressen van derden voor het mailen naar vanuit een door HostSlim gehost domein of verwijzingen naar een HostSlim-account zijn verboden.
4. Advertenties, uitzendingen of anderszins beschikbaar maken van software, programma's, producten of services die zijn bedoeld om deze AUP of de AUP van een andere internetprovider te schenden, inclusief maar niet beperkt tot het faciliteren van de middelen ongevraagde bulkmail verzenden, initiatie van pingelen, overstromingen, bomaanslagen door e-mail, denial of service-aanvallen.
5. Het beheren van een account namens, of in verband met, of doorverkoop van een dienst aan personen of bedrijven die zijn opgenomen in het Spamhaus Register of Known Spam Operations (ROKSO) -database op www.spamhaus.org/rokso.
6. Ongeautoriseerde pogingen van een gebruiker om toegang te krijgen tot elke account of computerbron die niet van die gebruiker is (bijv. "Kraken").
7. Verkrijgen of proberen om service te verkrijgen op elke manier of apparaat met de bedoeling om betaling te voorkomen.
8. Ongeautoriseerde toegang, wijziging, vernietiging of enige poging daartoe, van enige informatie van HostSlim-klanten of eindgebruikers op welke manier dan ook.
9. Het willens en wetens deelnemen aan activiteiten die bedoeld zijn om lastig te vallen of die een denial-of-service (bijvoorbeeld gesynchroniseerde nummerreeksaanvallen) voor een andere gebruiker veroorzaken, ongeacht of deze zich op het HostSlim-netwerk of op een netwerk van een andere provider bevinden.
10. Het gebruik van de Services van HostSlim om het gebruik van het HostSlim-netwerk door andere klanten of geautoriseerde gebruikers te verstoren.

Verantwoordelijkheid van de klant voor de gebruikers van de klant
Elke HostSlim-klant is verantwoordelijk voor de activiteiten van zijn gebruikers en gaat ermee akkoord dat zijn klanten / vertegenwoordigers of eindgebruikers zich aan dit beleid houden door HostSlim te accepteren. Klachten over klanten / vertegenwoordigers of eindgebruikers van een HostSlim-klant zullen voor actie worden doorgestuurd naar de postmaster van de HostSlim-klant. Als er schendingen van het HostSlim-beleid voor acceptabel gebruik plaatsvinden, behoudt HostSlim zich het recht voor om services te beëindigen of actie te ondernemen om te voorkomen dat de overtredende klant HostSlim's AUP schendt zoals HostSlim dat gepast acht, zonder kennisgeving.

Laatst gewijzigd: maa 15 januari 18 11:41:08 +0000

Waarom HostSlim?

Een van de redenen waarom HostSlim de best mogelijke oplossing is, is vanwege onze gratis add-ons en de bekroonde service!

Premium netwerk

Wanneer je lid wordt van HostSlim, bent je direct verbonden met een wereldwijd premium-netwerk van meer dan 1,2 Tbps. Geniet van jouw eindeloze hosting behoeften in ons ongelooflijke, uitgebreide netwerk.

DDoS-bescherming

Ons netwerk is beschermd tegen DDoS-aanvallen. Als klant kun je ook extra DDoS-bescherming aanvragen voor uw dienst.

Gratis back-ups

We maken dagelijkse back-ups van onze hosting- en VPS-klanten. We bewaren ze voor een periode van 7 dagen. Dit is een gratis service die we aanbieden.

SSL-certificaat

In 2018 moet je website veilig zijn, toch? Wij kunnen je hierbij helpen met een breed scala aan SSL-certificaten.

Bekroonde ondersteuning

FindMyHost heeft onze support afdeling 5 sterren toegekend. We willen dat je 100% tevreden bent. Ben je dit niet? Dan kun binnen 14 dagen na aankoop gewoon je geld terugkrijgen.

200+ gratis applicaties

Met het 1-klik installatie programma in onze hosting pakketten kun je onmiddellijk meer dan 200 verschillende applicaties installeren met één klik!

Wat mensen over ons zeggen

Fijn gezelschap. Ik heb een paar jaar geleden een server besteld. Geweldige uptime en geweldige ondersteuning. Houd van deze jongens! Giovanny