Datacenters, onze locatie

Datacenters

Datacenter
HostSlim Cloud Datacenter
Oostvaardersdijk 1-3
8244 PA Lelystad
The Netherlands

We werken nauw samen met Alticom Datacenters, waar we onze eigen vloer / datacenter beheren. Wij bezitten en beheren al onze apparatuur, hardware, routing en switching. We hebben interne engineers die 24x7 beschikbaar zijn voor al uw ondersteuningsbehoeften. Onze vloeren zijn zowel overtollig qua vermogen, aggregaat, UPS als partners voor glasvezel- en netwerkpeering.

Vanwege de geografische locatie van het HostSlim-netwerk is ons datacenter en het enige datacenternetwerk ver boven NAP (waterniveau). HostSlim is ook rechtstreeks verbonden met een van de grootste internetuitwisselingen ter wereld (AMS-IX) en met verschillende belangrijke doorvoerpartners. Ons netwerk is volledig beschermd door Premium DDOS-beveiliging (tot 1,6 Tbps!). Ons datacenter is 27001 en 9001 ISO-gecertificeerd en ook NEN 7510.

Peering & transit partners:

Waarom HostSlim?

Een van de redenen waarom HostSlim de best mogelijke oplossing is, is vanwege onze gratis add-ons en de bekroonde service!

Premium netwerk

Wanneer je lid wordt van HostSlim, bent je direct verbonden met een wereldwijd premium-netwerk van meer dan 1,2 Tbps. Geniet van jouw eindeloze hosting behoeften in ons ongelooflijke, uitgebreide netwerk.

DDoS-bescherming

Ons netwerk is beschermd tegen DDoS-aanvallen. Als klant kun je ook extra DDoS-bescherming aanvragen voor uw dienst.

Gratis back-ups

We maken dagelijkse back-ups van onze hosting- en VPS-klanten. We bewaren ze voor een periode van 7 dagen. Dit is een gratis service die we aanbieden.

SSL-certificaat

In 2018 moet je website veilig zijn, toch? Wij kunnen je hierbij helpen met een breed scala aan SSL-certificaten.

Bekroonde ondersteuning

FindMyHost heeft onze support afdeling 5 sterren toegekend. We willen dat je 100% tevreden bent. Ben je dit niet? Dan kun binnen 14 dagen na aankoop gewoon je geld terugkrijgen.

200+ gratis applicaties

Met het 1-klik installatie programma in onze hosting pakketten kun je onmiddellijk meer dan 200 verschillende applicaties installeren met één klik!

Wat mensen over ons zeggen

Fijn gezelschap. Ik heb een paar jaar geleden een server besteld. Geweldige uptime en geweldige ondersteuning. Houd van deze jongens! Giovanny