Duurzaam, denkend aan de toekomst

Duurzaam

Het netwerk en infrastructuur van HostSlim draait op groene stroom. Bij groene hosting komt de engergie die nodig is voor het online houden van apparatuur, voornamelijk via natuurlijke bronnen binnen. Dit houdt dus in dat er geen gebruik wordt gemaakt van kerncentrales, kolencentrales of houtstook-opwekking en zo dus zo min mogelijk CO2-uitstoot is.

Naast het gebruiken van groene stroom zorgt HostSlim er ook voor dat wij energiezuinige apparatuur gebruiken. Dit zorgt voor een grote reductie van stroomverbruik. Zo hebben wij door slim om te gaan met onze apparatuur en gebruik, ons stroomverbruik kunnen halveren! Daarnaast is ons netwerk zo ver geautomatiseerd dat servers die niet gebruikt worden, automatisch worden uitgezet. Bij veel providers is dit niet het geval en blijven die servers (terwijl ze niet gebruikt worden) toch doordraaien en stroom verbruiken. Dit is natuurlijk alles behalve milieuvriendelijk.

Daarnaast zijn de cooling alleys in ons datacenter zo ingericht dat ze zo min mogelijk stroom gebruiken voor het Coolen. Dit kan door middel van zo veel mogelijk luchtdicht maken van de cooling ruimtes en het gebruiken van tussenschotjes voor open rack units.

HostSlim compenseert tevens de CO2-uitstoot door het planten van bomen. Wij doen 1x per jaar een donatie aan Trees4all om er zo voor te zorgen dat ook HostSlim een extra steentje bijdraagt aan een leefbare en gezonde omgeving.

De certificaten voor donatie aan Trees4all kun je hier terug vinden:

Waarom HostSlim?

Een van de redenen waarom HostSlim de best mogelijke oplossing is, is vanwege onze gratis add-ons en de bekroonde service!

Premium netwerk

Wanneer je lid wordt van HostSlim, bent je direct verbonden met een wereldwijd premium-netwerk van meer dan 1,2 Tbps. Geniet van jouw eindeloze hosting behoeften in ons ongelooflijke, uitgebreide netwerk.

DDoS-bescherming

Ons netwerk is beschermd tegen DDoS-aanvallen. Als klant kun je ook extra DDoS-bescherming aanvragen voor uw dienst.

Gratis back-ups

We maken dagelijkse back-ups van onze hosting- en VPS-klanten. We bewaren ze voor een periode van 7 dagen. Dit is een gratis service die we aanbieden.

SSL-certificaat

In 2018 moet je website veilig zijn, toch? Wij kunnen je hierbij helpen met een breed scala aan SSL-certificaten.

Bekroonde ondersteuning

FindMyHost heeft onze support afdeling 5 sterren toegekend. We willen dat je 100% tevreden bent. Ben je dit niet? Dan kun binnen 14 dagen na aankoop gewoon je geld terugkrijgen.

200+ gratis applicaties

Met het 1-klik installatie programma in onze hosting pakketten kun je onmiddellijk meer dan 200 verschillende applicaties installeren met één klik!

Wat mensen over ons zeggen

Fijn gezelschap. Ik heb een paar jaar geleden een server besteld. Geweldige uptime en geweldige ondersteuning. Houd van deze jongens! Giovanny