Geschiedenis, ons verhaal

Geschiedenis

HostSlim bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar. HostSlim is eind 2008 opgericht door onze CEO Ralph Karseboom. Het begon als een lokaal hostingbedrijf(je) met enkele klanten. Al gauw had Ralph door dat met een snelle, en goede service je toch iets sneller groeit dan je eigenlijk had verwacht. Snelle uitbreidingen waren het gevolg.

“Ik ben HostSlim begonnen in crisis tijd. De combinatie van betaalbare hosting en goede kwaliteit bleken een goede aanvulling die de hosting markt in Nederland. Echter bleven onze ambities niet lokaal. Omdat we zo een hecht team hebben bij HostSlim met medewerkers die al vanaf het begin bij het bedrijf betrokken zijn, durfde ik de grote stap te zetten naar het internationaal aanbieden van onze diensten. Dit bleek een zeer goede keuze. We hebben inmiddels wereldwijd meer dan 10.000 klanten en blijven dagelijks groeien”. Aldus Ralph Karseboom

"HostSlim heeft zijn positie binnen de hosting branche gevonden en verworven en blijft dagelijks de kwaliteit en persoonlijke support leveren die nodig is om je klant echt te betrekken bij je bedrijf. De lach op de klant haar gezicht, daar doen wij hét voor.” Aldus Benjamin Waasdijk, Manager bij HostSlim B.V.

HostSlim heeft in 2011 de stap gemaakt richting het opzetten van haar eigen netwerk. Zo heeft HostSlim momenteel een geheel eigen infrastructuur, routing, switching en beheren en hebben wij de volledige eigendom van alle Servers en diensten die wij aanbieden. Geen externe support wordt er ingehuurd. Wij doen alles in-house en dat zorgt nu net voor de extra kwaliteit dat onze klanten zo trouw maakt aan onze dienstverlening. Klanten die al 8 jaar klant zijn bij HostSlim is eerder regel dan uitzondering, en daar zijn wij zeker trots op. Wij blijven dagelijks innoveren om er voor te zorgen dat wij altijd aantrekkelijk blijven voor onze klanten.

HostSlim heeft in 2018 enkele USA hosting providers overgenomen en aan haar portfolio toegevoegd. Dit is een zeer welkome aanwinst in onze strategie voor een verdere globale dienstverlening en klantenbasis.

Houd vooral onze nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates rond HostSlim:

Waarom HostSlim?

Een van de redenen waarom HostSlim de best mogelijke oplossing is, is vanwege onze gratis add-ons en de bekroonde service!

Premium netwerk

Wanneer je lid wordt van HostSlim, bent je direct verbonden met een wereldwijd premium-netwerk van meer dan 1,2 Tbps. Geniet van jouw eindeloze hosting behoeften in ons ongelooflijke, uitgebreide netwerk.

DDoS-bescherming

Ons netwerk is beschermd tegen DDoS-aanvallen. Als klant kun je ook extra DDoS-bescherming aanvragen voor uw dienst.

Gratis back-ups

We maken dagelijkse back-ups van onze hosting- en VPS-klanten. We bewaren ze voor een periode van 7 dagen. Dit is een gratis service die we aanbieden.

SSL-certificaat

In 2018 moet je website veilig zijn, toch? Wij kunnen je hierbij helpen met een breed scala aan SSL-certificaten.

Bekroonde ondersteuning

FindMyHost heeft onze support afdeling 5 sterren toegekend. We willen dat je 100% tevreden bent. Ben je dit niet? Dan kun binnen 14 dagen na aankoop gewoon je geld terugkrijgen.

200+ gratis applicaties

Met het 1-klik installatie programma in onze hosting pakketten kun je onmiddellijk meer dan 200 verschillende applicaties installeren met één klik!

Wat mensen over ons zeggen

Fijn gezelschap. Ik heb een paar jaar geleden een server besteld. Geweldige uptime en geweldige ondersteuning. Houd van deze jongens! Giovanny