Infrastructuur, ons netwerk

Infrastructuur

HostSlim maakt gebruik van een top-notch infrastructuur. Wij beheren al onze eigen servers en netwerkapparatuur en uplinks. Op deze manier kunnen wij een netwerk uptime garantie aanbieden en hebben wij zelf onze responstijden en hardware-vervangingstijden onder controle.

Wij maken enkel gebruik van Premium netwerk en peering providers. Wij staan voor kwaliteit en uptime garantie. Dit is ook de reden dat HostSlim meerdere uplinks heeft en niet enkel direct met Amsterdam is verbonden. Zo hebben wij directe verbinding met AS-IX maar ook met Dusseldorf en andere landen. Deze redundantie kun je terugvinden in ons gehele netwerk. Je kan als hosting provider niet afhankelijk zijn van één enkele verbinding, althans, dat vinden wij.

2+N Power
HostSlim maakt gebruik van 2+N power. Dit houdt in dat onze power supplies dubbel uitgevoerd zijn. Zo heeft elke server een FEED A en een FEED B. Mocht FEED A of FEED B kapot gaan, uitvallen of iets anders mee gebeuren, dan heeft dit geen invloed op de servers en/of het netwerk. Daarnaast heeft het netwerk diesel aggregaten en UPS’ses in het geval dat er een stroomstoring is in de omgeving. Zo kunnen wij een 100% stroom netwerk uptime aanbieden.

Waarom HostSlim?

Een van de redenen waarom HostSlim de best mogelijke oplossing is, is vanwege onze gratis add-ons en de bekroonde service!

Premium netwerk

Wanneer je lid wordt van HostSlim, bent je direct verbonden met een wereldwijd premium-netwerk van meer dan 1,2 Tbps. Geniet van jouw eindeloze hosting behoeften in ons ongelooflijke, uitgebreide netwerk.

DDoS-bescherming

Ons netwerk is beschermd tegen DDoS-aanvallen. Als klant kun je ook extra DDoS-bescherming aanvragen voor uw dienst.

Gratis back-ups

We maken dagelijkse back-ups van onze hosting- en VPS-klanten. We bewaren ze voor een periode van 7 dagen. Dit is een gratis service die we aanbieden.

SSL-certificaat

In 2018 moet je website veilig zijn, toch? Wij kunnen je hierbij helpen met een breed scala aan SSL-certificaten.

Bekroonde ondersteuning

FindMyHost heeft onze support afdeling 5 sterren toegekend. We willen dat je 100% tevreden bent. Ben je dit niet? Dan kun binnen 14 dagen na aankoop gewoon je geld terugkrijgen.

200+ gratis applicaties

Met het 1-klik installatie programma in onze hosting pakketten kun je onmiddellijk meer dan 200 verschillende applicaties installeren met één klik!

Wat mensen over ons zeggen

Fijn gezelschap. Ik heb een paar jaar geleden een server besteld. Geweldige uptime en geweldige ondersteuning. Houd van deze jongens! Giovanny