Netwerk

Redundant verbonden
HostSlim heeft een volledig redundant core-netwerk op meerdere 10Gbit/s. Routers en switches zijn dubbel uitgevoerd en fysiek van elkaar gescheiden.

Daarnaast is ons netwerk via verschillende fysiek gescheiden landelijke glasvezelnetwerken verbonden met de wereld. Dit maakt dat het netwerk niet afhankelijk is van één enkele leverancier. Omdat we uitsluitend werken met A-merken zoals Cisco en Juniper garanderen we maximale beschikbaarheid en minimale downtime.

Betrouwbaar en snel netwerk
HostSlim is verbonden met de grootste internet exchange in Nederland, AMS-IX en heeft hier afspraken en peering policies met meerdere internettoegang en andere dataverkeer aanbieders. Hierdoor hebben wij een zeer lage ms response tijd om zo een snel en wereldwijd dekkend netwerk aan te bieden voor onze hosting klanten.

Connect met elk netwerk
Vanuit het HostSlim Datacenter kunt u met (bijna) elk ander datacenter een crossconnect verbinding krijgen via DCSpine. Hierdoor kunt u op een zeer kostenefficiënter manier uw netwerk snel uitbreiden tot enkele 100Gbps.

Hulp nodig?

Onze deskundige support is 24/7 bereikbaar via onze live chat of het ticket systeem.

4/5

"Uitstekende service. Bovendien is de prijs waartegen de dienst aangeboden wordt zeer acceptabel. Zeldzaam tegenwoordig."

Anurag Pal