Over ons, ons verhaal

Over ons

HostSlim is opgericht in eind 2008 en is gedurende deze 10 jaar uitgegroeid tot een van de grotere hosting providers van Nederland. Ook buiten Nederland groeien we hard door met onze internationale afdeling. Onze medewerkers staan elke dag van 8:00 tot 23:59 voor je klaar via de chat en ons ticketsysteem. Je kan bij HostSlim terecht voor domeinnaam registratie, hosting, virtual private servers, dedicated servers en colocatie.

Jij bent een koning (of koningin natuurlijk!)
Door jou kan HostSlim bestaan, en hier zijn wij jou uiteraard heel dankbaar voor. Dit vergeten wij dan ook nooit en dit zie je terug in onze dienstverlening. Wij zijn hier niet voor onszelf, wij zijn hier met een missie om de beste service te leveren voor de beste prijs, en een steentje bij te dragen aan onze omgeving.

HostSlim compenseert CO2
We kunnen niet alleen maar nemen van deze aarde, we dienen ook terug te geven. Deze filosofie vind jij ook terug in onze dienstverlening, Je krijgt meer dan waarvoor je betaalt, dat is ons doel. Daarnaast compenseert HostSlim haar CO2 uitstoot door het planten van bomen. Wij zijn hier in 2018 mee gestart. Naast dat wij natuurlijk al jaren lang groene stroom en energiezuinige servers gebruiken.

De persoonlijke “touch”
Heb jij ook altijd het gevoel dat je de persoonlijke touch kwijt bent met bedrijven? Niemand lijkt meer naar je te luisteren, enkel als je iets wilt bestellen en geld wilt uitgeven in het desbetreffende bedrijf? Ja… dit herkennen wij ook. Wij zien dit zo vaak op zowel zakelijk als privé vlak. Daarom weten wij zo goed wat we wel willen. Ook al hebben wij een grote klantenbasis, we willen proberen om met elke klant een persoonlijke relatie op te bouwen. Dat is juist leuk! Zo krijgen wij echt te horen wat klanten van onze dienstverlening vinden en wat er eventueel veranderd zou moeten worden… en dit doen wij dan ook! Bij HostSlim zal je dus geen grote ego’s terug vinden, maar dienstbare mensen ;) En zo hoort het.

We <3 progress
Wij staan niet stil. Het is 2018, de wereld draait sneller dan ooit te voren (niet letterlijk natuurlijk… iets met natuurwetten enzo)… maar je snapt wat we bedoelen. Wij blijven onze diensten uitbreiden en verbeteren. Is er nieuwe hardware beschikbaar? Wij zijn haantje de voorste hoor! Wij integreren het meteen. Zo kun jij genieten van een hoge netwerk en hardware uptime. WE <3 UPTIME.

Onze klanten
In totaal hebben we meer dan 10.000 klanten. Onze klanten variëren van particulieren met een hobby-website tot grotere webshops en bedrijfskritische infrastructuren. Wij hebben de afgelopen 10 jaar een mooi portfolio opgebouwd en hier zijn wij trots op. Wij zijn er helemaal trots op dat wij klanten hebben die er al vanaf het begin bij zijn!

Join the family
Waar wacht je nog op? We hopen je snel welkom te mogen heten!

Waarom HostSlim?

Een van de redenen waarom HostSlim de best mogelijke oplossing is, is vanwege onze gratis add-ons en de bekroonde service!

Premium netwerk

Wanneer je lid wordt van HostSlim, bent je direct verbonden met een wereldwijd premium-netwerk van meer dan 1,2 Tbps. Geniet van jouw eindeloze hosting behoeften in ons ongelooflijke, uitgebreide netwerk.

DDoS-bescherming

Ons netwerk is beschermd tegen DDoS-aanvallen. Als klant kun je ook extra DDoS-bescherming aanvragen voor uw dienst.

Gratis back-ups

We maken dagelijkse back-ups van onze hosting- en VPS-klanten. We bewaren ze voor een periode van 7 dagen. Dit is een gratis service die we aanbieden.

SSL-certificaat

In 2018 moet je website veilig zijn, toch? Wij kunnen je hierbij helpen met een breed scala aan SSL-certificaten.

Bekroonde ondersteuning

FindMyHost heeft onze support afdeling 5 sterren toegekend. We willen dat je 100% tevreden bent. Ben je dit niet? Dan kun binnen 14 dagen na aankoop gewoon je geld terugkrijgen.

200+ gratis applicaties

Met het 1-klik installatie programma in onze hosting pakketten kun je onmiddellijk meer dan 200 verschillende applicaties installeren met één klik!

Wat mensen over ons zeggen

Fijn gezelschap. Ik heb een paar jaar geleden een server besteld. Geweldige uptime en geweldige ondersteuning. Houd van deze jongens! Giovanny