Reseller programma

Reseller programma

Heb je altijd al hosting willen verkopen, maar heb je niet het startkapitaal of de kennis om de servers te onderhouden? Dan zijn wij jouw team.

Ons team is 24x7 beschikbaar voor uw en uw klanten haar hostingbehoeften. U kunt onze diensten volledig white label doorverkopen. Dit betekent dat uw klanten niet zullen zien dat de hosting door ons wordt geleverd. We kunnen u zeer concurrerende prijzen op de wereldmarkt aanbieden.

Dus wacht niet langer! Neem nu nog contact op met ons via sales@hostslim.nl en vraag naar een offerte voor elk product dat u van ons wilt verkopen. U krijgt binnen 60 minuten antwoord!

Waarom HostSlim?

Een van de redenen waarom HostSlim de best mogelijke oplossing is, is vanwege onze gratis add-ons en de bekroonde service!

Premium netwerk

Wanneer je lid wordt van HostSlim, bent je direct verbonden met een wereldwijd premium-netwerk van meer dan 1,2 Tbps. Geniet van jouw eindeloze hosting behoeften in ons ongelooflijke, uitgebreide netwerk.

DDoS-bescherming

Ons netwerk is beschermd tegen DDoS-aanvallen. Als klant kun je ook extra DDoS-bescherming aanvragen voor uw dienst.

Gratis back-ups

We maken dagelijkse back-ups van onze hosting- en VPS-klanten. We bewaren ze voor een periode van 7 dagen. Dit is een gratis service die we aanbieden.

SSL-certificaat

In 2018 moet je website veilig zijn, toch? Wij kunnen je hierbij helpen met een breed scala aan SSL-certificaten.

Bekroonde ondersteuning

FindMyHost heeft onze support afdeling 5 sterren toegekend. We willen dat je 100% tevreden bent. Ben je dit niet? Dan kun binnen 14 dagen na aankoop gewoon je geld terugkrijgen.

200+ gratis applicaties

Met het 1-klik installatie programma in onze hosting pakketten kun je onmiddellijk meer dan 200 verschillende applicaties installeren met één klik!

Wat mensen over ons zeggen

Fijn gezelschap. Ik heb een paar jaar geleden een server besteld. Geweldige uptime en geweldige ondersteuning. Houd van deze jongens! Giovanny